top of page

Webconcepten

De laatste 7 jaar sprak ik veel verschillende ondernemers met één belangrijke wens: een (nieuwe) website. Ofwel: hun product of dienst zichtbaar maken en gevonden worden. In de eerste plaats is daar een goed verhaal voor nodig. Samen met deze ondernemers ben ik gaan kijken wat er nodig is om tot een ‘huisstijl’ te komen, waar hun eigenheid zit en waar we de verbinding kunnen maken met de klanten. Ik ontwerp, bouw en ontwikkel en richt de processen aan de achterkant volledig in.

Aemare | Coaching

Coaching en training / www.aemare.nl

Anne-Marie van Aemare coaching was toe aan een upgrade van haar website en nieuwe huisstijl. Met warmte en liefde voor het proces hebben we de elementen opgebouwd. Met (graan)velden die verwijzen naar de plek waar ze opgroeide en als onderliggend thema vrijheid. 

#WIX #movingheader #ontdekken

Scherm­afbeelding 2023-09-09 om 01.39.29.png

Elea | Persoonlijke ontwikkeling

Coaching en training / www.elea.nl

Elea is flink in beweging, met nieuwe coaches en nieuwe trainingen. Corry wilde graag een website die past bij waar ze nu staat met Elea. Met een goed overzicht van alles wat elea aanbiedt. Een site die in ontwikkeling kan blijven zoals Elea dat zelf ook altijd is. 

#WIX #Aanmelden #EditorX #diepte 

Flyer Agenda 2022.jpg

Es-Styling | Kleur & Interieuradvies

Kleuranalyse & Interieuradvies  / www.es-styling.nl

Esther is gefascineerd door de werking van kleur. Ze helpt mensen graag om hun persoonlijke voorkeuren, levensthema's en passies te ontdekken aan de hand van kleur. ​Vanuit vrolijkheid en kracht komt in haar website haar nieuwe visie en aanbod tot leven.

#WIX #Contact #Kleuranalyse #kleuradvies

Schermafbeelding 2022-08-30 om 12.26.19.png

DXRS - Extended Reality

IT solutions AR en VR / www.dxrs.nl

Victor en Lukas maken het met hun startup DXRS mogelijk om Augmented Reality toepassingen beschikbaar te maken voor bedrijven. De wens is om een dynamische site te maken met veel eigen materiaal dat laat zien welke oplossingen ze bieden voor: mobility, facility, ziekenhuizen, navigatie en parkeren.

#Wix #AR/VR for business #dynamisch #visual

Schermafbeelding 2022-05-27 om 10.15.25.png

Studio LvG / Design Thinking

Concept Studio / www.studiolvg.nl

StudioLvG wilde een redesign van de bestaande website, waarin de werkwijze van Design Thinking duidelijk overkomt. Een site met veel grafische elementen en wensen. Voor deze website ontwikkelde ik het verhaal, de structuur, het kleurenpalet in blauw, roze, goud en wat eigenheid in het side menu (links). 

#WordPress #Avada #OnePage #grafisch

Studio LvG.png

Power of the Mind

Nelke groeit met haar bedrijf en wil dat de website aansluit bij haar uitstraling van nu. Ze heeft verschillende behandel-methodes en wil meer warmte en zachtheid. Vanuit haar kleuren aqua en geel, ontwikkelden we een frisse opzet met een duidelijke structuur waarin ze alle informatie kwijt kan, op verschillende lagen.

 

#Wix #behandelmethodes #coaching

PoweroftheMind.png

Vaderland Nederwetten

Biodynamische tuinderij & gerechten / www.vaderland.nu

Stap voor stap bouwen Lianne en Joep aan hun droom; een levendige gastronomische kringloopboerderij, in samenwerking met de natuur. Een plek vol energie en potentie. Net als het project is de site voortdurend in ontwikkeling. Van de 1e presentatie en Crowdfarming naar het huidige aanbod: de winkel, de kratjes en de BuitenGewoonBoxen.

#Wix  #Bestelformulieren #bilingual

Schermafbeelding 2022-08-30 om 12.34.18.png

Handenanalyse - Dominique Colémont

Handenconsults & coaching / www.handenanalyse.be

Dominique heeft net haar opleiding afgerond en heeft haar passie volledig gevonden in handen analyseren, een echte wetenschap. Vanuit het beeld met de boedha, vonden we een palet in kleuren geel en groen. Een zorgvuldige finetuning in kleur en tekst ontstond in ons contact. Met een mooi resultaat: deze site mag uitstralen dat het leven, met valkuilen en krachten, ook licht en vrolijk kan zijn. 

#Wix #wetenschap #kracht #OnePage

Schermafbeelding 2022-01-25 om 18.33.22.png

Esther Van Waalwijk

Fotografie en lichtontwerp / www.esthervanwaalwijk.nl

Esther had twee websites: voor Autonome kunst en Fotografie in opdracht. Samen met vriendin & vormgever Kim Hemmes kwamen we tot een nieuw ontwerp; een zwart/wit uitstraling waardoor de foto's volledig de aandacht krijgen en een structuur die de kijker door de verschillende albums loodst. Alle teksten  zijn in Nederlands en Engels.

#Wix #portfolio #fotografie #kunst #tweetalig

Schermafbeelding 2022-01-25 om 18.13.44.png

IEMT Training

Opleidingen & trainingen / www.iemt-training.nl

Voor IEMT training ontwikkelde ik folders, flyers, kortingskaarten en banners om zichtbaar te zijn op bv beurzen. Inmiddels ben ik begonnen met het herschrijven van de Reader voor de IEMT Practitioner en heb ik ook de 'achterkant' van de website onder beheer, met aanmeldprocessen voor trainingen en workshops en nieuwe content. In 2022 doen we een redesign zodat ook de techniek van IEMT training weer helemaal bij is. 

#WordPress #Trainingen #aanmeldingen #redesign 

Schermafbeelding 2022-01-26 om 12.31.28.png

The Healing Breath

Ademsessies en workshops / www.thehealingbreath.nl

De zachte en krachtige Patricia van Kessel geeft al langer ademsessies op verschillende locaties. Ze begint nu echt voor zichzelf en mag zich profileren. Met haar levenservaring en diepe kennis van de adem vinden we een uiting voor alles wat ze aanbiedt. In workshops, 1-op-1 en in het bedrijfsleven. 

#WordPress #Avada #Ademwerk #workshops

The Healing Breath.png

Feige Brink - Energetische therapie

Coaching & Therapie / www.feige.nl

Feige had een vrij donkere website, die niet meer past bij wat ze nu uitstraalt. Vanuit het beeld van de zee en de kleuren petrol en goud ontwikkelde we stap voor stap deze website. Steeds met nieuwe ideeën voor elementen en teksten. Een creatief en fijn proces om samen te doen. Kim Hemmes maakte dit met het logo van een gouden, open hart helemaal af. Want zo werkt Feige vanuit een groot en open hart!

#WordPress #Avada #Energie #openhart

Schermafbeelding 2022-02-06 om 10.41.56.png

Marc Degreef

Marc Degreef werkte al jaren als coach voor expats en ondernemers. Zijn ontwikkeling dreef hem naar een meer holistische aanpak en op het pad van spirituele ontwikkeling. Samen met vriendin & vormgever Kim Hemmes ontstond een site in de frisse blauwe tonen, die zo bij de vreugdevolle en heldere Marc passen.

#Wix #Welzijn #Zingeving #3tintenblauw

Marc Degreef.png

Sigrid Kindt Coaching

Persoonlijke ontwikkeling / www.sigridkindt.nl

Al een tijdje was Sigrid bezig met de kleur en stijl van haar eigen praktijk. Nu ze de stap heeft gezet om helemaal als coach aan de slag te gaan, is ze klaar om zichtbaar te zijn. Helder en duidelijk, zoals ze is. Met een duidelijke uitleg van de mooie sessies die ze geeft. Hoofd, hart en buik verbonden en in het lijf. 

#WIX #Contact #lichaamsgericht & systemisch

Schermafbeelding 2022-08-30 om 12.26.29.png

Subtiel Meesterschap

Training en bewustzijn / www.subtielmeesterschap.com

Bij Subtiel Meesterschap ontmoeten de actuele wetenschappen en eeuwenoude wijsheidstradities elkaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. 

#Wix #Trainingen #Bewustzijn #forms

Klanten zeggen:

"Ik ben nog iedere dag blij met alle communicatiematerialen die ze voor IEMT ontwikkelde. Aimée is een bijzonder getalenteerde vrouw die de gave heeft processen te doorgronden, verbanden te leggen en mogelijkheden te zien. Ze weet de essentie, de sfeer en werkwijze te vangen in woord en beeld."

Anne - IEMT-training.nl

bottom of page